JOHN FRIEDA SHEER BLONDE SAÇ KREMİ VE ŞAMPUAN

Sarı saçlara güneş ışıltısı için şampuan ve bakım kremi

Merhaba,sizlere bir süredir kullanmış olduğum saç bakım ürünlerimden bahsedicem..Bir  arkadaşımın tavsiyesiyle aldım bu ürünleri ve çok memnun kaldım daha önce dove kullanıyordum ondan da memnundum ama bu süper ötesi bir şey..Ürünün bize vadettikleri şöyle;
Şampuan:Papatya ve narenciye özlü hafif formülü ile yaz güneşi gibi ışıltılı bir etki için saçları aydınlatmaya yardımcı olur.Saçlara sağlıklı görüntüsünü ve hissini geri kazandırmayı destekler.
Bakım kremi:Papatya ve narenciye özlü hafif formülü ile saça nem vermeyi ve yumuşatmayı destekleyerek,saçlarda yaz güneşi gibi bir etki yaratmaya yardımcı olur..

Ürünlerin saçlarımdaki etkisi ise şöyle ;) Bi kere şaçlarım nemlendi ,yumuşacık oldu ve  hacimlendi..Ayrıca psikolojikmi bilmiyorum ama :) saçlarımın rengi (sarı gölgeler) daha da belirginleşip parlaklaştı..Kokusu da misler gibi,kısacası benim saçlarıma çok iyi geldi,hacimsiz ve kuru saçlarınız varsa bi deneyin derim...

9 yorum:

kozmetikperisi dedi ki...

Bnede kullanmıştım hafiften saçlarımın rengini açmıştı,Hatta düzenli kulandığım dönem herkes sen yinemi röfle yaptırdın deyip duruyordu :) güle güle kullan

lalinmakyajnotları dedi ki...

aaa psikolojik değilmiş o zaman,sevindim ;))teşekkür ederim

Adsız dedi ki...

peki her renk saç kullanabilir mi? ya da her renk boyalı saç?

lalinmakyajnotları dedi ki...

bu seri boyalı saçlar için üretilmiş, sarı haricinde kızıl vs boyalı saç renkleride var.Ama boya ve işlem görmemiş saç zaten parlaktır,şampuana gerek yok bence :))

Adsız dedi ki...

yani bu sheer blonde'u kumral boyalı saçlarıma kullanıp hafif bir sarı ışıltı yaratabilir miyim? boyaya son verdim de ben :D garip mi sorum biraz :)))

lalinmakyajnotları dedi ki...

evet biraz garip oldu :) eğer sarı gölgeli -boyalı saçların varsa daha aydınlık bir görünüm vaadediyor.yani sarı gölgeleri daha da parlak açık gösteriyor.kumral saçı sarı yapmıyor yani :) galiba benimkide garip bir cevap oldu :))

Adsız dedi ki...

yok canım bence güzel ve istediğim gibi oldu,cok teşekkür ederim :)

Tuğçe 1 dişi dedi ki...

saçlarımı bugün balyaj yaptırdım. sanki sarıları keskin oldu biraz. sizce yıkadıkça açılma ve yerine oturma olurmu :( doğalllaşırmı yani

lalinmakyajnotları dedi ki...

Merhaba geç cevap verdiğim için özür dilerim :)
Ben de ne zaman röfle yaptırsam ilk günler saçımdan nefret ederim ama yıkadıkça güzelleşir röflelerim.Hiç kafana takma bence bir kaç hafta içinde renk oturdukça alışırsın,yıkadıkça o keskinlik kalmıcak ;)

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...