The Balm/Balm Shelter-The Balm/Shady Lady

Merhabalar :) The Balm ürünlerini kullanmaya başladım ve genel olarak çok memnun kaldım.Sırasıyla hepsinin yorumlarını paylaşıcam.Bakalım neler kullanmışım;




Balm Shelter(light-medium):Aslında en açık tonu almam gerekiyordu fakat kalmadığı için ve fiyatı %50 indirimde olduğu için orta tonu aldım.
Bana biraz koyu geldi bu yüzden yaz geldiğinde kullanmayı düşünüyorum.
Bir kez deneme amaçlı kullandım, yüze güzel bir parlaklık ve canlılık veriyor.Benim cildimi yağlandırmadı, gayet güzel bir yapısı var.Kendime uygun tonunu alırsam Missha ile birlikte vazgeçilmezim olabilir..

Shady Lady far: Bu tarz aydınlatıcı farlara bayılıyorum.Ben kaş altına uyguluyorum fakat pembe alt tonlu bir renk, o yüzden biraz dikkatli kullanmak lazım yoğun sürerseniz ciddi anlamda pembe durabiliyor.Parlak, aydınlatan duruşunu çok sevdim..

3 yorum:

justuntitled dedi ki...

Balm Shelter'ın senin gibi orta tonunu aldığımdan pek kullanamıyorum ben de. Koyu kaçıyor tenime. :( Farın ışıltısı harika görünüyor. Güle güle kullan.

lalinmakyajnotları dedi ki...

Bronzlaşınca ancak kullanabilirim galiba çok beyazım çünkü :) Far tek kelime ile harika,teşekkür ederim ;)

wishingbeauty blog dedi ki...

the balm shelter'ı bende yeni aldım, bahar aylarında sıklıkla kullanacağımı düşünüyorum.bloğunu takipteyim bende beklerim
http://wishingbeauty.blogspot.com/

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...