Ecotools Bamboo 6 piece brush set




fırçalarım azıcık kirli :)
Ecotools fırçalarım geleli yaklaşık 1 ay oluyor ama ben ancak paylaşabiliyorum.
Bu fırçaları ne zamandır bloglardan takip ediyordum,kullananlar çok memnundu,bende almak için fırsat kolluyordum ne kadannnnn temiz kalpliymişim ki  fırçaların Limango'da satışa girdiğini öğrendim,fiyatları da süper uygundu..
Ben bu 5'li fırça setini (fırça çantası dahil 6 parça) 39 tl ye aldım..Normalde kaliteli fırçaların ne kadar pahalı olduğunu bildiğim için fiyat bana gayet uygun geldi..
Gelelim fırçaların güzelliğine..Öncelikle bu fırçaların % 100 doğal malzemeler kullanılarak üretildiğini ve kıllarının yumuşacık olduğunu belirteyim,ben özellikle allık fırçasına bayıldım allığı çok güzel tutuyor ve uyguluyor,tüm fırçalar çok kaliteli ve en önemlisi kıl dökmüyorlar..çoook beğendim çook..Limango'da arada bir satışa çıkıyormuş,kaçırmayın derim..

7 yorum:

Madam Makyaj dedi ki...

Ankaralılar Tunalı Pino Parfümeri'de ecotools'u bulabilirler. :))

lalinmakyajnotları dedi ki...

aaa çok sevindim bu habere,yaza doğru ankaraya gidicem mutlaka uğrarım,almam gereken 2-3 fırça daha var,sağol fıstığım ;)

Madam Makyaj dedi ki...

Ne demek, rica ederim :D

MiskinKek dedi ki...

Ne kadannnn temiz kalplisin öyle :D Çok tatlı olmuş burası.

Yalnız azcık tuzluya almışsın sanki. ebay ile bakıverseydin 10 liraya mal ederdin, bilemedin 15 :) Uzun vadede nasıl peki? Dökülme neyin yaptı mı lalin?

lalinmakyajnotları dedi ki...

miskin kekim,fırçalardan çok memnunum sık sık yıkamama rağmen kıl dökmedi,ebay'dan da hiç alışveriş yapmadım o yüzden azıcık kazıklanmış olabilirim haklısın :))

EZGİ dedi ki...

ben ebay den aldım türkiye de yaşıyorum 5,68 dolar kargo dahil ve 10 günde elime ulaştı fırçalarım eğer tekrar başka setlerini falan almak istersniz ebay dan alın derim 39 lira çokk çokkk pahalı.

lalinmakyajnotları dedi ki...

ezgi merhaba,ebay'ı biliyorum ama bir türlü alışveriş yapmaya cesaret edemedim ürünler gelmez,kaybolur vs diye..tavsiyen için sağol ;)

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...