VERSACE RED JEANS EDT



Bu koku beni çook eskilere götürdü..
Lise yıllarımda bu kokuyu ve yellow jeans versiyonunu çok severek kullanmıştım. 
Yellow jeans artık üretilmiyor,ama Red jeans'i Trendyol'da görünce kayıtsız kalamadım.Piyasa fiyatı 59-69 tl arası değişiyor fakat ben indirim kuponumla beraber 45 tl ye aldım.75 ml olduğu düşünülürse çok uygun bir fiyat.
Bu koku,nasıl anlatsam tam bir çıtır çerez kokusu yani yirmili yaşlara çok uygun.Benim yaş her ne kadar 30 olsada ruhum çıtır galiba çok seviyorum bu kokuyu :)
Çiçeksi, meyveli ve vanilyalı bir koku.Ve oldukça kalıcı..Kokladıkça bana geçmişi hatırlatıyor..

Kokunun tanıtımı şöyle:Notalar: Kayısı, şeftali, frezya, menekşe, nilüfer, ylang ylang, inci çiçeği, gül, sandal ağacı, misk, vanilya.
Piyasaya Çıkış Yılı: 1994.
Versace Red Jeans, meyveli parfümlerden hoşlanan hanımlar için güçlü ve parlak bir seçenek. Bu parfümle her zamankinden daha fazla fark edileceksiniz.
Meyvelerin ve çiçeklerin göz alıcı uyumu, oldukça dışadönük bir kompozisyonla kendini gösteriyor. Bu neşe dolu parfüm her daim gülüyor ve eğleniyor. Dozunda vanilya ile çekiciliğin dozunu artıran Versace Red Jeans’i gece ve gündüz kullanımı için öneriyoruz.


4 yorum:

becasueofmakeup dedi ki...

ortaokul yıllarımın kokussuu görünce resmen o günleri hatırladım kokusu bile geldi resmen burnuma :)))) Yığınla parfüm arasında bunu unutmuşum artık gördüğüm iyi oldu :))

lalinmakyajnotları dedi ki...

Bende senelerdir başka kokular kullanmaktan bu kokuyu unutmuştum,alıp tekrar kullanınca üzüldüm unuttuğuma,misler gibi.. :)

Unknown dedi ki...

eskilerden bi kokuu :) mis gibi
sevgiler..

Rainbow Gatherer dedi ki...

bende lisede kullanırdım bu kokuyu cok guzel=)
bende bloguma beklerim=)

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...