Neutrogena Light Night Cream

Artık 20'li yaşların sonuna geliyorum :( Gece kremi kullanmak farz oldu diye düşünüp,bir arkadaşımın tavsiyesiyle olaya bu kremle başlamak istedim.
Neutrogena'nın bu gece kremini birkaç aydır kullanıyorum.Genel olarak memnunum diyebilirim,daha erken olduğunu düşündüğüm için cildimi  yoran ağır bir gece kremi kullanmak istemedim,bu hafif formullü gece kremini ilk sürdüğünüzde yağlı bir his bırakıyor ama kesinlikle rahatsız edici değil.(ee zaten yatıp uyucaksınız)  :) Ayrıca cildi yumuşacık ve dolgun yapıyor..
Bence fiyatına göre(20 tl civarı) gayet iyi bir gece kremi,denemeye değer diye düşünüyorum,zaten bu markanın bir çok ürününü seviyorum,özellikle el kremleri favorim..


Ürünün kendi tanıtımı şöyle;

Gece boyunca cildinizi nemlendirerek cildinize yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır.Hafif formülü gece kremi yoğun nemlendirme etkisi ile cildinizin nem seviyesini 2 katına çıkartır ve nemlendirrme etkisini 8 saat boyunca korur.Yağ içermeyen formülü cilt tarafından hızla emilerek gözeneklerin tıkanmasını engeller.

2 yorum:

özge dedi ki...

bende sanırım 26 yaşında bu kremi kullandım fakat hiç beğenmemiştim,biraz yapış yapış gelmişti bana:(

lalinmakyajnotları dedi ki...

merhaba özge, benim cildim çok kuru olduğu için emiyor kremi,şimdilik memnunum ama daha sonra yeterli geleceğini sanmıyorum bende..

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...