Maybelline Liner Definer Liquid Eyeliner




Bende birçoğunuz gibi kalemsiz,eyeliner'sız çıkmayanlardanım, eyeliner ve göz kalemi almadan duramam ,özellikle indirim varsa hiç kaçırmam,ayrıca  siyah ve lacivert takıntım vardır :) Bu eyeliner da çok uygun bir fiyata geldi ama çok beğendiğimi söyleyemicem..
Gördüğünüz gibi ucu ispirto kalem ucu gibi,sürümü de çok kolay ama sürdükten sonra,sanki cidden ispirtolu kalem gibi rengi soluklaşıyor ben daha çok kömür karası gibi simsiyah bir görünüm seviyorum, o yüzden bunu  beğendim desem yalan söylemiş olurum..Hımmm ama fiyatına göre kıyaslarsam (indirimde 8-9 tl gibi bişeydi)normal, kullanılabilir diyebileceğim ehhhh işte ürünlerden biri..

Bu arada önümüzdeki hafta blogumun ilk çekilişini başlatıcam çok güzel hediyelerim olacak takipte kalın sevgilerrrrrrr :))


3 yorum:

Esra dedi ki...

Ben bunlar kullanmayı beceremiyorum pek :( Yatay sürsen çok yoğun oluyor, kalemi dik tutup sürsen olmuyor. Bir de çok çabuk kuruyorlar. Ben de flormarınkini denemiştim. 2-3 defa sürdüm alt tarafarı ama bir gözden diğerine geçerken kapağını kapatmazsanız kuruyor maalesef.

lalinmakyajnotları dedi ki...

evet canım ben de çok kullanışlı bulmuyorum bu tarz eyeliner'ları..En güzeli fırçalı olanlar,onu da sürmek biraz marifet istiyor..

civciv dedi ki...

aynı üründen bendede var 16 liraya almıştım amaçok memnunum bazıları kapakları sıkı olmadığı için kuruma çabuk yapıyor bu onlardan daha iyi bende simsiyahları beyeniyorum ama malesef fırçalılar oluyor genelde onuda süremiyorum bununda günlük makyaj için ideal kalın simsiyahlarla iş yerinde gidersem dikkat çekerim bu daha doğal oluyor kuruduğu zaman

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...