Estee Lauder Pure Color Eyeshadow










Bu tarz far paletlerini çok kullanışlı buluyorum hem bir kaç far bir arada hem de çantada taşıması çok pratik..Zaten Estee nin kalitesi tartışılmaz, ben bu markanın kötü bir ürünüyle hiç karşılaşmadım,tabi kullandıklarım arasında ..Bu far paletine gelirsek renkleri çok doğal,yapısı kremsi,satenimsi ve yumuşak...çok kolay sürülüyor ve çok kalıcı..Hafif simli, sedefli görünüm veren bir far..Normalde tekli olarak satılıyor..
not:Çilek te fiyatı 35 tl civarı, ama bazı renkleri özel indirimde 19,5 tl..örn;sugar almond 19,5 tl

8 yorum:

esma dedi ki...

harıka renkleri 4üde benım favorım kalıcılıkları superse topaklanma yapmıosa alabılırım ben ankarada oturuyorum nerden alabılırım acaba??tekli farlarıda vardır heralde suan 4lü alamayabılırım en azından bıtane alıp deneyebılırım!!!!

lalinmakyajnotları dedi ki...

esmacım merhaba,bu tarz 4 lü paletler her zaman satılmaz,genelde özel günlerde(yeniyıl vs) yada set şeklinde satılır..Şu aralar strawberry'de bu tarz paletler var ama normalde tekli olarak ykm,sevil ve tekin acar'da bulabilirsin..bende tek olarak almanı tavsiye ederim çünkü bu 4 rengi birarada bulamayabilirsin..strawberry'ye de bak orda fiyatlar daha uygun ..

esma dedi ki...

canım cok saol yakınlar bana zaten strawberry dedıgın nedır?? kusura bakma parfumerılerımı dıyorsun??

lalinmakyajnotları dedi ki...

tatlım strawberry kozmetik alışveriş sitesidir :) Ürünleri orjinal (ben çok alışveriş yaptım) ve çok indirimli..

esma dedi ki...

anladım guvenılır bı sıte yani bak sana guvenıp alısverıs yapıcam hatalı gonderımlerı olurm u acaba??yada telafı edıyorlarmı? ınternetten uye olmamız gerek heralde....

esma dedi ki...

urunlerı ıstedıgın gıbı garantı getırıyorlarmı yanı hata oldugunda yardımcı oluyorlarmı kargoyu bızmı oduyoruz fıytları nasıl canım fazlamı sordum:))

lalinmakyajnotları dedi ki...

esmacım bence önce siteyi incele zaten tüm açıklamalar var orda,ben şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım ama sorun olursa para iadesi vs yaptıklarını biliyorum..makyaj malzemelerinde kargo ücreti yok,parfümlerde kargo ücreti ödüyorsun..fiyatlar gayet uygun hatta bazen çok komik rakamlara bile düşebiliyor tabi takip etmek lazım çünkü hemen bitiyor ürünler...

esma dedi ki...

saol canım bakıcam...

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...